lrc.nl

Bewegen & Sport

Altijd al een echte lay-up willen maken of willen hoogspringen met de Fosburyflop?
Bij ons leer je echt een sport kennen en kunnen!
We hebben mooie sportlocaties, zowel buiten als binnen. In de les komen allerlei sporten langs. Buiten van softbal tot speerwerpen en van hockey tot rugby. Als het kouder wordt gaan we naar binnen. Daar komen sporten langs als trampolinespringen, judo, basketbal, hoogspringen, volleybal, badminton en dansen. Omdat we lessen hebben van twee uur is er ruimte voor leren en plezier. We willen bewegen en sport stimuleren en vinden het vooral belangrijk dat leerlingen leren samenwerken, leren omgaan met winst en verlies en kennis maken met zowel individuele- als teamsporten.
Naast de lessen zijn er ook extra activiteiten zoals een zwemdag, schaatsdag en allerlei sporttoernooien. Schoolbreed kunnen er ook nog sportieve activiteiten gekozen worden, zoals bijvoorbeeld skaten of beachvolleybal bij het talentprogramma.
In het eindexamenjaar is er een keuzeprogramma waarbij je uit sporten kunt kiezen die je misschien nog nooit hebt gedaan zoals: roeien, beachsoccer, klimmen, tennis, squash en bossabal. Ook hebben we het examenvak BSM. Voor vragen over BSM kunt u contact opnemen via info@lrc.nl.

Bewegen & Sport op het LRC
Bewegen en Sport in de Sportcampus