lrc.nl

Engels

English opens your world

Engels is dé wereldtaal van nu. Als je op een passende en goede manier in het Engels kunt communiceren dan ligt de wereld voor je open.

Dát leer je op het Leidsche Rijn College. Van een gesprekje als je met iemand kennis maakt, tot het schrijven van een nette Engelse brief. Je docent helpt je om op jouw niveau verder te komen zodat je op een natuurlijke manier in het Engels kunt communiceren. 

Ook leer je zelf na te denken over wat waardevol is in het leven. Je leest en hoort verhalen van over de hele wereld. Je leert ze te begrijpen en er kritisch over na te denken. Je leert hoe je jouw ideeën goed kan verwoorden in het Engels.

Met verhalen, literatuur en wereldnieuws maak je kennis met het leven van anderen. Zo lezen we boeken geschreven vanuit een bijzonder perspectief, en praten we over onderwerpen waar mensen van over de hele wereld zich mee bezig houden.

Stap voor stap - en soms met sprongen - word je vaardiger in het Engels. En ook in het leven, want met Engels gaat er een wereld voor je open!

Engels op het LRC

Lessen Engels